BESTILLING OG LEVERING

Produksjon

Vi tar sikte på å behandle din bestilling og sende deg et 1. utkast av designet innen én til to virkedager. Men, på grunn av økt arbeidsmengde i gitte perioder kan det ta opptil 3-4 virkedager før du mottar ett 1. utkast av oss. Hør gjerne med oss i forkant av en bestilling hva produksjonstiden vår er i den gitte perioden. Så snart designet deres er godkjent sendes det i trykken, hvor trykkeprosessen tar opptil 4-5 virkedager.

Levert produkt

Merk at i noen tilfeller kan det ferdige produktet avvike noe fra produktet som vises på våre nettsider. Dette i form av skarphet, lysstyrke og fargenyanse. Vi forsøker å angi produkter så nøyaktig som mulig, men vi er ikke ansvarlig for farger kan oppleves ulikt fra skjerm til skjerm.

 

Kunden er ansvarlig for at all korrektur leses nøye. Ved eventuelle skrivefeil som oppdages etter produktet er levert og som kommer som følge av feil i tekst sendt fra kunde, må kunden selv dekke ekstra trykkekostnader dette eventuelt medfører.

Frakt og levering

Ved bestilling kan du velge om din bestilling skal sendes med sporing (180,-) eller brev (45,-) uten sporing. Bestillingen din sendes med posten som vanligvis tar 1-3 virkedager.

HeyPaperie streber etter å levere produktet i samsvar med den estimerte leveringstiden som angis når du bekrefter bestillingen din. HeyPaperie vil gjøre sitt beste for å samarbeide med distributørene og løse eventuelle problemer. Du er imidlertid innforstått med at leveransen er avhengig av transportørene.

Produktet vil alltid bli levert innen 30 dager etter bestilling. Så sant prosessen ikke blir forsinket som følge av sene tilbakemeldinger fra dere.  

HeyPaperie er ikke ansvarlig for uriktige eller ufullstendige opplysninger gitt av deg med hensyn til leveringsadresse, e-postadresse eller lignende.